Ai nevoie de site in 2020?

„Nu am nevoie de site, pot sa-mi desfasor activitatea pe social media!” – GRESIT

Sigur, multi isi desfasoara activitatea doar pe social media. Acolo gasesc clienti si nu vor sa-si bata capul cu un site, mai ales ca ar fi un cost in plus. Exista un mare dar.

Avand propriul tau site, acesta va fi locul in care clientul va avea parte de experienta pe care tu iti doresti sa i-o transmiti, nu va fi o simpla pagina de Facebook sau un cont de Instagram. Site-ul ofera credibilitate.

Un produs nu inseamna doar un obiect, ci sentimentul pe care il transmite si pasiunea din spatele lui. Nu vinzi un obiect, vinzi o experienta.

Trebuie sa nu uiti un lucru, daca iti promovezi afacerea pe Facebook sau Instagram. Cand acestia decid ca pagina ta sau contul tau nu sunt adecvate pentru aceste platforme, acestea vor fi sterse si nu vei mai putea comunica cu clientii sau vinde produse sau servicii. Afacerea ta va disparea instant.

 

CLIENTII SE ASTEAPTA SA AI UN SITE

Daca nu te gasesc la o cautare pe Google, existi?

Cat de des cauti pe Google un brand, pretul produselor sau serviciilor si datele de contact? Google si site-ul au raspunsurile mereu. Neavand un site vei pierde oportunitati zilnic si iti va scadea vizibilitatea pentru potentialii clienti. Site-ul este o necesitate pentru orice afacere.

 

Ai nevoie de site

 

SEO

Daca nu ai auzit de SEO, nu e o problema, poti afla mai multe lucruri accesand serviciul optimizare pentru motoarele de cautare. Pe scurt, SEO este calea prin care poti sa-ti duci afacerea pe primul loc in Google, Bing, etc.

„Care este cel mai bun loc in care sa ascunzi un cadavru? Pagina a doua din Google!”

E amuzanta gluma, dar asta este si realitatea. Atunci cand cauti pe Google vei ajunge la rezultatele din pagina 2 doar daca esti in cautarea unui lucru foarte specific. Google ofera rezultate foarte bune si raspunsul pentru intrebarile tale inca din prima pagina in majoritatea cazurilor.

Optimizarea SEO poate fi o mina de aur. Traficul organic este gratuit si reprezinta potentiali clienti, cei ce ajung pe site sunt interesati de produsele sau serviciile tale.

 

BUSINESS-UL TAU ESTE DESCHIS NON-STOP

Site-ul va fi asistentul tau personal care va intampina potentialii clienti si le va da raspunsul la toate intrebarile pe care le au. Site-ul le va permite sa interactioneze cu afacerea ta atunci cand este un moment oportun pentru ei

Le oferi clientilor tai toate informatiile necesare legate de produse. Ei nu vor mai avea intrebari, nu vor mai fi nevoiti sa te contacteze, ci vor cumpara produsele la orice ora doresc. Tu poti fi ocupat cu altceva atunci. Doar gandeste-te cat timp vei avea.

 

Acum este timpul sa raspunzi la intrebare: ai nevoie de site sau nu?

 

Necesitate site

 

ACUM CA TE-AI CONVINS DE VALOAREA SI NECESITATEA UNUI SITE PENTRU AFACEREA TA. CE PLATFORMA ALEGI?

Aici raspunsul este mai complicat si il putem rezuma in: cati oameni atatea pareri.

Nu exista raspuns corect si nu exista raspuns gresit. Exista trei metode de a crea un site: site creat cu un website builder (Wix, Weebly, SiteBuilder, SquareSpace), site creat folosind un CMS (WordPress, Joomla, Drupal etc) sau un site complet personalizat (custom), creat de la 0.

Toate variantele au plusuri si minusuri, iar solutia optima este in functie de businessul tau.

 

Daca vrei sa iti cresti vanzarile si sa ai mai mult timp in care sa-ti dezvolti afacerea, contacteaza-ne. Vrem sa aflam mai multe lucruri despre tine si sa-ti oferim solutia optima pentru obiectivele tale.

office@iomedia.ro

 

Despre noi

IOmedia este o agentie specializata in servicii de dezvoltare web, aplicatii software, servicii de web design, marketing online si tutoriale video.

Solicita oferta

Oferim servicii care iti vor creste afacerea online.

Ultimele noutati!

Ultimele articole

Vezi toate articolele