Campanii Pay Per Click (PPC)

Campanii Pay Per Click (PPC)

Publicitatea Pay Per Click are un impact major și instant. Nu trebuie să aștepți o perioadă mai lungă de timp pentru a ajunge pe prima pagină ca în cazul serviciilor SEO.

Experții noștri se vor ocupa de îmbunătățirea campaniilor tale PPC. Serviciile noastre includ: campanii de search Google Ads, campanii de remarketing Google Ads și Facebook Ads, publicitate pe rețelele de socializare, campanii de display Google Ads și Facebook Ads, publicitate video.

Cauți modalități de a îți optimiza campania pay per click (PPC) și de a crește rentabilitatea investiției (ROI)? Permite-le specialiștilor noștri experți PPC să vă îmbunătățească fluxul de lucru pentru a vă conduce pe calea succesului. IOmedia oferă servicii de calitate la prețuri accesibile, care pot fi adaptate la nevoile și cerințele afacerii tale. Fie că aveți nevoie de o reconstrucție completă pentru întreaga campanie PPC, fie că doriți pur și simplu un sfat de la un specialist despre cum să obții un trafic mai bun și să generezi mai multe lead-uri pe site-ul tău, te putem ajuta. Îți putem oferi servicii de gestionare PPC cuprinzătoare și accesibile, care includ crearea de reclame, gestionarea cuvintelor cheie, gestionarea Google Adwords, configurarea și analiza landing page-urilor, testarea A / B, raportare completă, retargeting și multe altele.

Campanii de search Google Ads

Campaniile de search sunt o parte crucială a promovării. Dacă campania ta este configurată corect, vei putea ajunge în fața potențialilor clienți. Experții nostri pot asigura performanțe optime pentru campania ta.

Campanii de remarketing

Campaniile de remarketing generează creșterea ratei de conversie pentru compania ta. Ca parte a serviciilor noastre de gestionare a campaniilor PPC, te putem ajuta să îți îmbunătățești campania de remarketing pentru a vă menține produsele și serviciile în fața potențialilor clienți care au plecat fără a genera o conversie.

Publicitate pe rețelele de socializare

Utilizează puterea rețelelor sociale pentru a-ți face brandul, produsul sau serviciul cunoscut. Vom dezvolta o campanie care să îți îndeplinească obiectivele și să atragă publicul țintă.

Campanii de display

Campaniile de display sunt un element complet diferit în comparație cu campaniile de search. Deoarece reclamele afișate vizează un public într-o manieră diferită, obținerea de rezultate folosind bannere și anunțuri de tip display necesită o abordare corectă. 

Publicitate video

Conținutul video de calitate poate capta atenția utilizatorilor și îi poate transforma în potențiali clienți. O campanie de publicitate video de succes îmbunătățește vizibilitatea brandului tău.

Avem experți gata să îți creeze campanii eficiente de Google Ads, Bing, Facebook, Instagram, Linkedin, Twitter sau YouTube.

Ultimele proiecte

Vezi toate proiectele

Vreau o ofertă de administrare campanii PPC

Lasă-ne să te ajutăm să-ți dezvolți afacerea în mediul online.

Contactează-ne pentru a primi oferta noastră de administrare a campaniilor PPC.

Ce spun clienții

Vezi toate părerile