Marketing prin continut

Content Marketing

Concepem o strategie de marketing de conținut personalizată pentru fiecare client. Echipa noastră de experți știe exact ce cuvinte generează conversii.

Strategia de marketing a conținutului constă în transmiterea informațiilor relevante către clienți, indirect, prin intermediul site-ului, în scopul atragerii și păstrării acestora.
Analizând constant comportamentul utilizatorilor, putem descoperi punctele de interes, calitatea și importanța conținutului pentru a influența pozitiv decizia cu privire la un anumit produs sau serviciu furnizat.
Ideea de bază în procesul de promovare online este conținutul transmis atât prin rețelele sociale, cât și prin intermediul blog-urilor, sau canalelor de video streaming.

Marketingul de conținut este una dintre cele mai puternice strategii de marketing online. Cu capacitatea de a dubla ratele de conversie a site-urilor, precum și creșterea vizibilității brandului și a traficului pe site-ul tău, marketingul de conținut este esențial pentru creșterea veniturilor companiei tale.

Cu IOmedia ca partener care îți crează strategia de marketing, vă puteți aștepta la un conținut personalizat care respectă standardele de optimizare pentru motoarele de căutare. Și mai bine, puteți conta pe transparență - fără taxe ascunse și fără strategii secrete.

Descoperă etapele serviciului nostru de content marketing

Strategie de conținut

Serviciul nostru de content marketing include o strategie personalizată, creată pentru afacerea ta, publicul tău și obiectivele tale. 

Programarea conținutului

În continuare, creăm un calendar de publicare a conținutului. Acest calendar va fi personalizat în funcție de industria în care activezi și de cantitatea de text solicitat.

Crearea conținutului

Echipa noastră de marketing începe să creeze conținutul tău personalizat, fie că este vorba despre o postare pe blog, un ghid online sau un videoclip.

Optimizarea conținutului

Serviciul de content marketing include, de asemenea, SEO, care vă optimizează conținutul pentru utilizatori și motoarele de căutare.

Promovarea conținutului

Folosind rețeaua noastră de influenceri din industrie, te ajutăm prin promovarea conținutului tău online în locurile care contează cel mai mult pentru audiența ta.

Raportare lunară

În fiecare lună, oferim un raport ușor de citit, care arată performanța serviciului ales.

Ultimele proiecte

Vezi toate proiectele

Cunoaștem importanța unei campanii de content marketing de succes, motiv pentru care creăm conținut informativ și persuasiv, care atrage interesul clienților. Dezvoltăm strategii personalizate pentru fiecare dintre clienții noștri.

Effective Copyrighting

Oferim conținut de calitate care îi va convinge pe utilizatori să acceseze site-ul tău, să achiziționeze produse sau să te contacteze în legătură cu serviciile oferite, deoarece copywriterii noștri experimentați știu exact cum să creeze conținut care să vândă.

Vreau o ofertă de content marketing

Lasă-ne să te ajutăm să-ți dezvolți afacerea în mediul online.

Atrage și convinge publicul țintă și crește vizibilitatea site-ului tău web în motoarele de căutare cu conținutul oferit de echipa noastră de profesioniști.

Ce spun clienții

Vezi toate părerile