Dezvoltare site web – proces complet pas cu pas

Dezvoltarea site-urilor web pentru afaceri este unul dintre serviciile companiei noastre. Daca crezi ca site-ul este de prisos, te inseli profund. Astazi, cand toti clientii isi fac cumparaturile online, cauta servicii si produse pe Internet, fac o comanda, sa ramai fara resursa lor este o mare greseala.

Site-ul este chipul tau. Te ajuta sa obtii cea mai inalta pozitie in randul concurenților si sa atragi mai mulți utilizatori unici in fiecare zi. Pentru asta, IOmedia este angajata in crearea cuprinzatoare a serviciilor online la cheie, unde te putem ajuta cu toate cunostintele si experienta noastra.

 

Doresti sa comanzi dezvoltarea unui site web? Afla procesul

 

Doresti sa comandați dezvoltarea unui site web? Afla procesul

 

Compania calculeaza toate datele pe care le are la dispozitie, orele de project management, design si dezvoltare. Inainte de a incepe un proiect se stabilesc impreuna cu clientul care sunt detaliile proiectului si rezultatul dorit. Pe baza discutiilor se intocmeste o oferta de pret.

Dezvoltarea unui website este un proces complex care necesita timp si o echipa de experti. In mod ideal, echipa trebuie formata din: designer, analyst, marketer, specialist SEO, copywriter, specialisti front-end si back-end. Acest aspect este foarte important cand vine vorba de stabilirea pretului.

Complexitatea executiei depinde de proiectul pe care doresti sa-l dezvolti. Cele mai des intalnite optiuni sunt: un magazin online, un site web corporate (site web de prezentare) si un proiect individual. De exemplu, unii clienti au nevoie de o integrare cu un procesator de plata online. Altii au nevoie de un design personalizat. Fiecare particularitate a proiectului trebuie distribuita membrilor echipei conform specializarii acestora. Toate aceste particularitati au un singur scop – pozitionarea adecvata a companiei tale.

 

Ce obțineți atunci cand solicitați serviciul de „dezvoltare a site-urilor la cheie”?

 • O abordare individuala a clientului;
 • Design personalizat;
 • Design responsive pe toate dispozitivele;
 • Dezvoltarea oricarei functionalitati a site-ului cu cea mai recenta tehnologie;
 • Analiza detaliata a pietei;
 • Testarea in toate etapele de lucru;
 • Servicii de inalta calitate;
 • Securitate;
 • Suport si service de la specialisti in orice moment.

Vei avea o intrebare: care este dificultatea crearii unui site ? Ideea nu este aceea de a crea un site web frumos pentru client, care va contine sectiuni, fotografii si texte necesare. Este foarte importanta eficienta acestuia, cate vanzari vor veni, cum va functiona publicitatea, daca va atrage clienti noi si ii va pastra pe cei existenti.

Pentru ca potențialii clienți sa vina la tine, este necesar sa te asiguri ca, printre sute de concurenți, te gasesc si te aleg.

 

Dezvoltarea site-urilor la cheie – pasii principali ai procesului

 

Dezvoltarea site-urilor la cheie - etapele principale ale procesului

 

 1. Redactarea si completarea unui brief

Inceperea lucrului intre o echipa si un client se completeaza pe scurt. Analizam informatiile furnizate si discutam despre rezultatul dorit – care sunt dorintele si limitarile tale pentru noi. Asadar, este mai usor sa intelegem ce doresti si sa pregatim sarcina tehnica pentru pasul urmator.

 

 1. Calcularea costurilor si incheierea unui acord

Dupa ce am primit toate notele introductive, managerii calculeaza volumul de munca si perioada de timp pentru a va oferi un cost transparent pentru dezvoltarea unui site web. Dupa care se intocmeste un contract.

 

 1. Analiza produsului si dezvoltarea strategiei

Vom studia in detaliu afacerea si produsul/serviciul, analizam piata/ concurentii si cream o strategie pentru pozitionarea site-ului pe Internet. Analistii concep un plan care arata cum va fi dezvoltata o resursa online eficienta.

 

 1. Proiectarea site-ului

Designerii pregatesc propuneri pentru site: culoare, font si stil de pagina – tin cont de dorintele tale si de stilul produsului sau al serviciului. Impreuna cu analiza pietei si a concurentilor, specialistii nostri creeaza un design care poate scoate in evidenta compania, asta ii va ajuta pe clienții tai sa te recunoasca dintre miile de reprezentanti similari din online.

 

 1. Prezentarea machetei

Dupa toate etapele de mai sus se intocmeste o macheta grafica care ilustreaza exact cum va arata site-ul dupa finalizare. Nu se va trece la urmatoarele etape pana cand aceasta nu va fi acceptata, bineinteles macheta se poate modifica in functie de dorintele tale.

 

 1. Layout

Aceasta etapa implica colaborarea a doi specialisti, un front-end developer si un programator (back-end developer). Acestia transforma aspectul din macheta prezentata in etapa de mai sus intr-un produs complet functional pe baza specificatiilor tehnice primite.

 

 1. Crearea de continut

Aceasta etapa include tot ce vede clientul tau: texte, videoclipuri si imagini. Copywriterii nostri au deja text si design de text pregatit sa fie adaugat pe site, dupa care verificam totul pentru lizibilitate si vizibilitate.

 

 1. Optimizare SEO

Una dintre caracteristicile importante ale proiectul este optimizarea SEO (Search Engine Optimization), aceasta influenteaza pozitionarea in motoarele de cautare.

 

 1. Suport tehnic

Cand site-ul este lansat (adica este lansata o versiune), acesta, intr-un fel sau altul, necesita imbunatatiri si suport tehnic. De exemplu, o imbunatatire a unei functionalitati. Scopul echipei IOmedia este sa iti atingi obiectivele si sa creem impreuna un site care sa atraga clienti.

 

Despre noi

IOmedia este o agentie specializata in servicii de dezvoltare web, aplicatii software, servicii de web design, marketing online si tutoriale video.

Solicita oferta

Oferim servicii care iti vor creste afacerea online.

Ultimele noutati!

Ultimele articole

Vezi toate articolele