E-mail Marketing | Campanii Newsletter

E-mail Marketing | Campanii Newsletter

Când faci e-mail marketing corect, acesta poate genera rezultate fenomenale pentru afacerea ta.

Când auzi termenul de e-mail marketing, este posibil să te gândești la un lucru - un e-mail promoțional enervant în inbox-ul tău. Dar dacă e-mailurile primite sunt enervante, este posibil să nu vină la momentul potrivit, să te targeteze incorect sau să nu fie personalizate după preferințele și interesele tale.

Marketingul prin e-mail este o investiție inteligentă pentru orice companie.

Indiferent dacă sunteți o companie de producție sau un restaurant local, puteți utiliza e-mail marketing pentru a îți ține la curent publicul cu informații și promoții. Trimite e-mailuri promoționale, newsletter-uri lunare și multe altele pentru a îți menține consumatorii și cumpărătorii interesați de brandul tău și pregătiți să cumpere produsele sau serviciile oferite.

Cu acest serviciu, afacerea ta poate profita din plin de e-mail marketing. Economisește timp și resursele companiei tale, permițând specialiștilor noștri dedicați să construiască, să dezvolte, să lanseze și să gestioneze o strategie personalizată de marketing prin e-mail pentru compania ta.

Când vine vorba de firmele de marketing prin e-mail, puteți avea încredere în IOmedia.

Strategii de e-mail marketing de succes

Echipa noastră de experți va realiza cea mai bună strategie de e-mail marketing pentru afacerea ta.

Campanii de e-mail marketing

Echipa noastră va proiecta, crea și furniza un template pentru comunicarea cu audiența ta, și de asemenea, va administra campania de marketing prin e-mail pentru a crește vânzările și rentabilitatea campaniei.

Design pentru template-uri de e-mail

Design-ul inovativ și soluțiile noastre asigură o mai bună livrare a e-mail-urilor, astfel acestea nu vor fi catalogate drept spam. Designerii noștri vor alege varianta optimă pentru a transmite mesajul tău către publicul țintă.

Analiză și raportare

După fiecare campanie de e-mail marketing vei primi o raportare detaliată care conține aspectele cheie ale campaniei tale: cine ți-a vizitat site-ul ca urmare a citirii e-mail-ului, pe ce elemente au dat click utilizatorii și conversiile generate.

Ne ocupăm de toate etapele unei campanii de e-mail marketing, de la strategie și crearea conținutului până la analiza și raportarea statisticilor campaniei.

Ultimele proiecte

Vezi toate proiectele

Crește-ți prezența online și îmbunătățeșteți relația cu utilizatorii, alegând serviciile noastre de e-mail marketing. Experții noștri îți vor concepe o strategie de succes, o vor implementa și vor analiza rezultatele acesteia.

 

Cere ofertă de e-mail marketing

Lasă-ne să te ajutăm să-ți dezvolți afacerea în mediul online.

Creăm design-uri și template-uri unice de e-mail și te ajutăm să îți vinzi produsele sau serviciile.

Ce spun clienții

Vezi toate părerile