Mentenanță site

Mentenanță site

Mentenanța asigură faptul că site-ul tău este într-o stare bună de funcționare prin eliminarea eventualelor erori pe care le puteți găsi și menține un nivel optim de incărcare al paginii.

La fiecare căutare online, 50% dintre utilizatori descoperă o companie, produs sau serviciu nou. Aceștia îți vizitează site-ul, îți explorează produsele, îți analizează serviciile și obțin o primă impresie despre afacerea ta. Această primă impresie poate facilita sau împiedica următoarea vânzare a companiei tale. Pentru firmele de astăzi, acest fapt face ca mentenanța site-ului web să fie o prioritate.

IOmedia oferă companiei tale un plan personalizat și complet de mentenanță a site-urilor, care îți va ajuta afacerea să le ofere utilizatorilor o experiență online rapidă, sigură și perfectă. În plus, ca agenție de web development și marketing online putem oferi soluții care să maximizeze performanța site-ului tău.

Actualizari site

Actualizări site

Cu actualizări periodice, care se petrec în timpul programului de lucru, echipa noastră de dezvoltatori menține site-ul tău funcțional și sigur pentru utilizatori. Fie că dorești să adaugi imagini noi, să ștergi o pagină sau să modifici un link, serviciile noastre de mentenanță a site-ului web îți oferă tot ceea ce ai nevoie.

Pentru un rezumat rapid, iată câteva exemple de actualizări incluse în mentenanță:

  • Text: adăugări sau ștergeri;
  • Fotografii: adăugări, ștergeri și retușări de bază;
  • Pagini: adăugări sau ștergeri folosind proiectarea paginii existente;
  • Navigare: modificări de bază de navigare (adăugați, mutați sau ștergeți un element din navigare);
  • Descărcări de fișiere: adăugări sau ștergeri de documente PDF și alte documente;
  • Videoclipuri: inserarea sau ștergerea unui videoclip pre-editat;
  • Link-uri: adăugări sau ștergeri;
  • Culoare și imagini de fundal: modificări sau înlocuiri.

Îmbunătățirea generală a site-ului

Cea mai bună evaluare a performanței site-ului tău web provine de la persoanele care îți vizitează site-ul, de la personal până la clienți. Întrebările, comentariile, reclamațiile și sugestiile generate de vizitatorii site-ului oferă feedback de neprețuit pentru a-ți îmbunătăți site-ul. Cu mentenanța de rutină a site-ului web, puteți utiliza aceste sugestii pentru a îmbunătăți site-ul și performanțele sale online.

Actualizare produse sau servicii

Pe măsură ce compania ta continuă să crească, este inevitabil ca produsele, serviciile și prețurile să nu se schimbe. Acesta este motivul pentru care firmele au nevoie de un program și un proces consecvent pentru actualizarea produselor vechi, modificarea prețurilor serviciilor existente și multe altele. Cu serviciul de mentenanță a site-ului web, îți menții site-ul companiei actualizat pentru utilizatori.

Effective Web Development Solutions

Suport tehnic

Odată cu mentenanța site-urilor web, compania ta primește acces și la suportul nostru tehnic. Cu expertiza echipei noastre de dezvoltare, afacerea ta poate primi ajutor la cerere.

Pe lângă suportul tehnic, compania ta poate trimite și o solicitare de consultanță ca parte a serviciilor de mentenanță. Fie că aveți întrebări despre crearea unui nou formular de contact sau adăugarea unei noi pagini la navigarea actuală, echipa noastră poate oferi afacerii tale o soluție utilă.

Ultimele proiecte realizate

Vezi toate proiectele

Vreau o ofertă de mentenanță site web

Lasă-ne să te ajutăm să-ți dezvolți afacerea în mediul online.

Ce spun clienții

Vezi toate părerile