Optimizare site pentru motoarele de căutare

SEO | Optimizare pentru motoarele de căutare

SEO oferă o prezență eficientă în rezultatele căutării în motoarele de căutare. Acesta duce la o creștere considerabilă a vânzărilor, rentabilității și eficienței costurilor pentru clienții noștri.

Serviciile SEO pe care le oferim sunt următoarele: analiză și căutare de cuvinte cheie, optimizare căutare organică, optimizare în pagină (SEO On-page), link building (SEO Off-page) și optimizarea vitezei site-ului web.

Căutare organică

Dezvoltarea și promovarea targetată a conținutului de calitate care îți îndeplinește nevoile prin obținerea, îmbunătățirea și menținerea vizibilității site-ului tău.

On-Page SEO

Conținutul tău va fi ușor accesibil pentru motoarele de căutare. Echipa noastră va implementa soluții particularizate pentru a duce site-ul afacerii tale pe prima poziție.

Link Building

O parte esențială a oricărei strategii SEO de succes este link building-ul. Prin crearea de link-uri, cuvintele cheie targetate vor căpăta importanță.

Optimizarea motoarelor de căutare (SEO) este cea mai bună strategie pentru creșterea continuă și durabilă a site-ului pe care îl deții. Cu servicii complete de audit SEO, optimizare în pagină și în afara paginii, precum și content marketing, îți conducem afacerea la nivelul următor.

Cu serviciile noastre SEO, analiza performanței site-ului pe care îl deții nu a fost niciodată mai ușoară. Folosind instrumente specializate, putem evalua viteza de încărcare, calitatea și numărul de link-uri obținute.

Specialiștii noștri SEO vor analiza fiecare parte a site-ului pe care îl deții, detectând eventualele erori sau probleme care pot fi transformate într-o îmbunătățire a site-ului în rezultatele căutării pe Google sau Bing. Toate informațiile colectate din analizele multiple și din audit vor fi prezentate într-un format simplu și explicit, astfel încât oricine să înțeleagă atât problemele, cât și oportunitățile, indiferent de rolul acestor persoane în companie. Scopul auditului SEO este de a vă oferi o imagine de ansamblu asupra nivelului site-ului, a modificărilor și îmbunătățirilor care i-ar putea fi aduse.

80%

Creșterea traficului organic

-44%

Scăderea bounce rate-ului

40%

Creșterea timpului pe pagină

25%

Creșterea paginilor vizualizate

Analiză și căutare de cuvinte cheie

Cuvintele cheie reprezintă un element foarte important în strategia SEO. Echipa noastră va stabili și va personaliza strategia de link building pentru a cresțe poziția site-ului tău pe motoarele de căutare și implicit pentru a crește traficul organic.

Rapoarte de activitate

Îți oferim un raport lunar detaliat al evaluării performanței SEO a site-ului tău și al activităților întreprinse de echipa noastră în acest sens. Raportul lunar de SEO va conține date despre trafic, poziționare pentru cuvintele cheie și pașii ce trebuie urmați pentru a avea rezultate mai bune în următoarea lună.

Ultimele proiecte

Vezi toate proiectele

Vreau o ofertă de SEO

Lasă-ne să te ajutăm să-ți dezvolți afacerea în mediul online.

Echipa noastră de experți va fi partenerul tău ideal pentru succesul afacerii tale.

Ce spun clienții

Vezi toate părerile