E-Posters

Află cum îți putem ajuta afacerea.

aplicatie kiosk

E-Posters - aplicație Kiosk dezvoltată pentru prezentări în cadrul evenimentelor medicale.

Aplicația nu este publică.

Cerințe

O aplicație Kiosk care va fi folosită la evenimentele medicale. În această aplicație vor fi prezentate lucrări de specialitate care vor conține text, imagini și videoclipuri care sunt trimise de doctori în format Powerpoint.

Durată proiect

4 săptămâni

Soluție

Aplicația a fost creată integral de echipa IOmedia, de la idee la soluție. Atât frontend-ul, cât și backend-ul au fost realizate folosind framework-urile Laravel și Vue, viteza de incărcare este de ordinul milisecundelor, ceea ce oferă o experiență de navigare foarte plăcută. Aplicația are un design responsive, aceasta poate fi, în timpul evenimentelor, accesată și de pe mobil sau tabletă.

Fiind o aplicație custom dezvoltată în întregime de către noi, totul este editabil și oferim tutoriale video pentru admin în loc de o documentație greoaie sau o prezentare făcută de către noi pe care o vei uita la 2 zile după.

Rezultate

Aplicația poate afișa prezentări de ordinul miilor fără a apărea nicio problemă, dar asta nu e tot, rezultatele căutărilor sunt la nivel de milisecunde, indiferent de numărul de prezentări.

homepage aplicatie kiosk
Homepage
admin aplicatie kiosk
Admin aplicație
listare e-postere
Listare prezentări medicale