Realizare magazin online

Realizare magazine online

Dezvoltă-ți afacerea cu soluțiile noastre revoluționare de e-commerce.

Companiile care fac comerț electronic înțeleg importanța trimiterii de trafic calificat pe site-urile lor web. Dorești să îți crești exponențial veniturile online? Descoperă cum poate beneficia afacerea ta de soluțiile custom de e-commerce oferite de IOmedia. Noi îți oferim:

Soluții e-commerce

Experiența și cunoștințele necesare pentru a produce soluții scalabile și rentabile care să depășească așteptările.

Prețuri personalizate

Prețuri personalizate pentru realizarea magazinelor online. Împreună vom alege cea mai bună soluție pentru bugetul tău.

Dezvoltare continuă

Dezvoltarea și implementarea de module pentru e-commerce. Îți dorești un modul nou care ți-ar crește vânzările?

Cum se diferențiază un magazin online de alte site-uri web?

Spre deosebire de un site web de prezentare care evidențiază doar identitatea unei companii și/sau a produselor și serviciilor sale, proiectarea și dezvoltarea unui întreg magazin online include o bază de date de produse, informații despre produse, căutare de produse, procesare de comenzi, sisteme de plată și multe altele. O companie ce dorește să facă comerț electronic are nevoie de aceste funcționalități suplimentare

Effective Copyrighting

pentru a te asigura că clienții pot naviga și cumpăra ușor în orice moment.
Design-ul de ultimă generație este o parte integrantă a prezenței unei companii în marketingul online. Design-ul magazinului online crează o alternativă atractivă și rentabilă pentru magazinele fizice. De fapt, nu este o exagerare să spunem că majoritatea companiilor se îndrăgostesc de aceste instrumente accesibile și superioare care nu au nevoie de spații de vânzare și de angajați care să aibă grijă de magazin.

Descoperă avantajele competitive ale serviciului nostru de realizare magazine online

Design magazin online

Designerii noștri pot crea interfețe moderne care aduc viață conceptului magazinului tău online. Folosim ilustrații, teme și animații pentru a determina interacțiunea utilizatorilor cu magazinul online și pentru a stimula conversiile.

Migrarea conținutului

Fie că doriți să transferați conținutul existent sau să migrați întregul catalog de produse, suntem aici pentru a face procesul fără efort pentru tine. Te ajutăm să îți optimizezi conținutul pentru lizibilitate optimă, un timp de încărcare rapid și ne asigurăm că este responsive.

Module personalizate

Avem grijă să integrăm configurațiile existente ale magazinului tău online în versiunea nouă pentru a menține fluxurile deja existente. Dar asta nu e tot, căutăm moduri noi în care să îmbunătățim fluxurile operaționale ale magazinului online.

Optimizare magazin online

Testăm și optimizăm cu atenție elemente precum culoarea butoanelor și mesajele call to action care contează foarte mult atunci când scopul este să atragem clienți. Prin efectuarea de teste multivariate și A / B, analizăm și acționăm în funcție de statistici și de comportamentul clienților pentru a genera creșterea incrementală.

Marketing online

Magazinul tău online este bun numai dacă atrage trafic relevant. De aceea, specialiștii noștri în marketing online lucrează direct cu dezvoltatorii noștri pentru a se asigura că magazinul tău online este optimizat pentru motoarele de căutare și se clasează bine pe acestea.

Statistici avansate

IOmedia te ajută oferindu-ți un dashboard interactiv care afișează indicatorii de performanță, inclusiv vânzări, clienți noi în raport cu cei ce revin, produse de vânzare de top și multe altele.

 

Tehnologii utilizate

Ultimele proiecte realizate

Vezi toate proiectele

Serviciile noastre de realizare magazin online oferă mai multe conversii și cresc veniturile.
Comerțul online a schimbat modul în care oamenii cumpără produsele de care au nevoie. Magazinele online atrag astăzi mai mulți clienți decât magazinele convenționale, fizice. Ce mai aștepți? E momentul să te alături celor care deja vând online, noi te vom ajuta să ai un magazin online atrăgător, eficient și profitabil.

Vreau o ofertă de realizare magazin online

Lasă-ne să te ajutăm să-ți dezvolți afacerea în mediul online.

Nu mai aștepta, acum e timpul să îți faci un magazin online și să îți dezvolți afacerea.

Ce spun clienții

Vezi toate părerile