Realizare site-uri Wordpress / Woo-commerce

Realizare site-uri Wordpress / Woo-commerce

Crează site-uri web excepționale folosind platforma Wordpress.

Multe organizații apelează la web design WordPress pentru site-uri web de afaceri sau personale. Cu o interfață ușor de utilizat, un panou de administrare sigur și securizat, și standarde moderne de codare, WordPress este o soluție excelentă pentru majoritatea proiectelor de web design.

IOmedia este o agenție cu experiență în WordPress. Nu este necesară scrierea de cod pentru a crea un site web eficient și convingător, precum și pentru a crea pagini noi și pentru a face modificări fără a fi nevoie de sprijin permanent.

Beneficiile Wordpress

Ușor de folosit

Având un editor de text puternic care permite adăugarea de text sau cod, capacitatea de a crea pagini, postări sau produse devine nelimitată; nu este de mirare de ce WordPress este cel mai popular CMS open-source.

Optimizare SEO

Instrumentele de optimizare pentru motoarele de căutare sunt încorporate în WordPress, iar prin disponibilitatea largă de module populare SEO poți optimiza la maxim site-ul pentru motoare de căutare.

Design nelimitat

În mâinile unui expert în web development, WordPress este o platformă CMS complet personalizabilă, care poate fi folosită pentru a crea practic orice fel de site web - de la un site de prezentare simplu al companiei la un magazin online puternic.

Librărie de module

Cel mai important element al WordPress este librăria de module pentru a extinde abilitățile platformei. De la gratuit la premium, de la formulare până la e-commerce, există cu siguranță un plugin gata de folosire pentru orice necesitate.

Mobile-friendly

WordPress este responsive și mobile-friendly atât pe frontend cât și în zona de administrare. Selectarea unei teme care să fie responsive este cea mai sigură modalitate de a avea un site web WordPress curat și modern.

Securitate continuă

WordPress și creatorii de module publică actualizări continue pentru securitate. Aceste actualizări pot fi instalate la cerere sau incluse în pachetul nostru de mentenanță site. Nu îți mai faci griji pentru actualizări!

Tehnologii utilizate

Ultimele proiecte

Vezi toate proiectele
Realizare site wordpress

Editează-ți propriul site web - nu este necesară o expertiză de programare

Ca sistem de gestionare a conținutului, WordPress facilitează modificarea și controlarea conținutului site-ului tău web. Este inclus un editor de conținut puternic care imită un procesator de texte. Mai mult decât atât, vei avea posibilitatea de a previzualiza fiecare pagină înainte de a publica, pentru a te asigura că afacerea ta arată întotdeauna profesional.

Creați pagini și produse noi fără un developer

WordPress include toate instrumentele necesare pentru crearea de noi pagini, postări, categorii și produse. Au trecut zilele în care modificările trebuie transmise unui developer sau departamentului IT. Platforma WordPress este atât de ușor de utilizat, oricine din organizația ta se poate conecta la panoul de administrare al site-ului și poate face schimbări importante. Orice modificări vor fi postate imediat sau programate pentru orice dată de publicare viitoare.

Realizare site woocommerce

Vreau o ofertă de realizare site Wordpress

Lasă-ne să te ajutăm să-ți dezvolți afacerea în mediul online.

Ce spun clienții

Vezi toate părerile