Redesign site

Redesign site

Ai nevoie de redesign al site-ului web? Convertește mai mulți clienți cu un site nou, custom, creat de experți în domeniu.

Website-ul tău este cel mai important atu de marketing, dar nu este suficient să ai doar unul. Site-ul tău web ar trebui să fie reprezentantul tău de vânzări 24/7 și, dacă acesta nu produce rezultate (vânzări, solicitări de oferte de servicii), aveți nevoie de un redesign al site-ului.

 

Ia în considerare aceste statistici:

  • O singură experiență proastă pe un site face ca utilizatorii să aibă 88% mai puține șanse de a vizita din nou site-ul
  • Rata de conversie a site-ului tău web poate crește cu 200% până la 400% cu o interfață bine concepută
  • 48% dintre oameni spun că designul unui site web este factorul cel mai important pentru a determina credibilitatea unei afaceri
Reproiectare site

Cu alte cuvinte, modul în care arată și funcționează site-ul tău web contează. Site-ul tău web ar trebui să fie frumos, conceput cu atenție și să se concentreze asupra conversiilor. O companie profesională de reproiectare a site-urilor web, precum IOmedia, vă poate ajuta.

Ceea ce face ca site-urile noastre să fie atât de valoroase este că folosim ani de analiză a datelor pentru a ne ghida proiectările. Fiecare detaliu al strategiei de reproiectare a site-ului dvs. va fi acolo, pentru a contribui la creșterea oportunităților și a vânzărilor. În esență, aveți garanția de a obține un site web performant care vă va crește vânzările.

Companiile care fac comerț electronic înțeleg importanța trimiterii de trafic calificat pe site-urile lor web. Dorești să îți crești exponențial veniturile online? Descoperă cum poate beneficia afacerea ta de soluțiile custom de e-commerce oferite de IOmedia. Noi îți oferim:

Design responsive

Toate redesign-urile noastre de site-uri  includ un design responsive, ceea ce înseamnă că site-ul tău web va fi afișat pe toate dispozitivele, de la smartphone-uri la tablete până la computere. Având un design responsive, nu trebuie să vă faceți griji pentru crearea unui „site web mobil”. Este simplu și fără probleme.

Design personalizat

Procesul nostru de redesign a site-ului web se învârte în jurul unui design personalizat adaptat afacerii tale. Ne gândim la publicul țintă, la designul logo-ului și la obiectivele tale pentru un site web profesionist care să reprezinte brandul tău și să îți maximizeze prezența online.

Redesign landing page

De ce are nevoie un landing page pentru a avea conversii? Știm răspunsul. Cu elementele de design potrivite și mesaje call to action adecvate, putem îmbunătăți performanțele landing page-ului tău.

Sfaturi pentru un redesign de site care să crească vânzările

 
Site-ul tău web trebuie să fie vizibil - când spunem vizibil, ne referim la motoarele de căutare precum Google, Bing, Yandex etc. Peste 90% din experiențele online încep cu un motor de căutare, astfel încât site-ul tău web trebuie să fie optimizat conform celor mai bune practici de optimizare a motoarelor de căutare (SEO). Când alegi compania noastră de realizare a site-urilor web, garantat vei avea un site web optimizat pentru SEO.

 

Site-ul tău web trebuie să fie mobile friendly - 70% din totalul traficului online provine acum de pe smartphone-uri și tablete, iar 57% dintre utilizatori spun că nu recomandă o afacere cu un site mobil slab proiectat. Dacă acest lucru nu este suficient pentru a vă convinge, Google clasează mai bine și site-urile optimizate pentru mobil în rezultatele motorului de căutare.

 

Site-ul tău web trebuie să fie rapid - vizitatorii site-ului web trebuie să vadă ceva care se întâmplă pe site-ul tău în sub trei secunde. Dacă nu, 40% dintre ei vor pleca și vor merge pe un alt site web. Chiar și o întârziere de o secundă poate provoca o reducere de 7% a conversiilor.

 

Site-ul tău web are nevoie de o experiență optimă pentru utilizatori - odată ce pagina ta se încarcă, utilizatorii își formează o opinie în 0,5 secunde. Se așteaptă să poată găsi informații ușor și rapid, în special de pe un dispozitiv mobil.

Ultimele proiecte realizate

Vezi toate proiectele

Vreau o ofertă de redesign site

Lasă-ne să te ajutăm să-ți dezvolți afacerea în mediul online.

Ce spun clienții

Vezi toate părerile